HOUSE N

ESCOBAR BUENOS AIRES

In the beginning, this house was planned as a weekend residence, but with the progress of the project, the owners were enthusiastic about transforming it into a permanent home. So, certain sectors were expanded, but the original proposal of a white box supported on volumes of exposed concrete, remained.

In order to channel one of the owner’s passions, the garage was given a special prominence, separating it from the rest of the house and designing it so that it could also function as a mechanical workshop and as an exhibition space for vehicles.

The rest of the project included the design of the public area on the ground floor, formed by the kitchen, the big living-room and an en suite bedroom for eventual guests, which also functions as a TV and rest room.

The upper floor houses the children’s bedrooms with a shared bathroom and the main suite, with large dimensions and a careful design in the bathroom, which takes advantage of the views to the lagoon.

GOVETTO MANSILLA ARCHITECTS

2019 - Buenos Aires - Argentina